För fastighetsbolag

Bosam bygger inga fastigheter själva – detta gör fastighetsbolagen. Men vi finansierar fastigheterna och stöttar fastighetsbolagen genom hela projektet.

Bosam – en optimal partner för utvecklare

Bosam varken bygger eller säljer bostadsrätter själva. Detta görs av fastighetsbolag eller fastighetsutvecklare, där Bosams roll är att finansiera fastigheterna. Därför är just dessa en av Bosams viktigaste partners.

Bosam kommer in tidigt i projektet är behjälpliga under hela projektets uppförande med allt från inspel på lägenhetsutformning och storleksdistribution, till framtagning och intygsgivning av kostnadskalkyler och ekonomiska planer. Dessutom är vi med och utbildar både banker, mäklare, och potentiella köpare i Bosam-modellen och dess fördelar.

Genom ett väsentligt lägre pris på bostadsrätter öppnar Bosam upp en helt ny marknad för fastighetsutvecklare; potentiell köpare som oftast inte har möjlighet att köpa de traditionella bostadsrätterna. Dessutom bidrar Bosam med en bostadsrättsprodukt som är attraktiv och lättsåld – även i lägen utanför stadskärnan.

Öppnar upp en helt ny marknad av potentiella köpare

Positiv ekonomisk påverkan på projektkalkylen

Attraktiv produkt för B-, C-, och D-lägen

Kontakta oss

Vill ni veta mer om Bosam-modellen och vad vi hade kunnat göra för er och just era projekt? Kontakta oss i formuläret nedan så hör vi av oss.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas enligt Bosams dataskyddspolicy.

decor
decor
decor